Yalova Bahçeşehir Koleji ‘İngilizce Tiyatro Gecesi’  2’inci ve 3’üncü sınıf öğrencilerinin sahnelediği iki tiyatro oyun ile gerçekleşti. Öğrencilerin İngilizce olarak sergilediği oyunda 2’ince sınıflar ‘Rapunzel’ adlı oyunu, 3’üncü sınıflar ise ‘Fareli Köyün Kavalcısı’ adlı oyununu sergilediler.

Her iki İngilizce tiyatro oyunu da seyirciler tarafından büyük beğeniyle izlendi. Okul Müdiresi Dilek Babaeker gösteri sonunda yaptığı konuşmada, sahnede bir tiyatro oyunu sergilemenin zor bir iş olduğunu, bir de bu performansı yabancı dilde sergilemenin iki kat daha zor olduğunu, öğrencilerin sahnede sergiledikleri ustaca oyunculukları ve İngilizce’ye olan hâkimiyetlerinden çok memnun olduğunu, öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi.

Henüz 2’inci ve 3’üncü sınıfta olmalarına rağmen İngilizce’yi bu denli akıcı konuşmalarının Bahçeşehir Kolejleri’nde yabancı dile verilen önemin bir sonucu olduğunu ifade etti. Yoğun İngilizce öğretiminin yanında İngilizce tiyatro oyunlarını hazırlayıp sahneye koyan İngilizce öğretmenlerine verdikleri emek için teşekkür ederek sahneye davet etti. İngilizce öğretmenleri Aslı Sivaslıoğlu ve Gözde Saka’ya buketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar ve Abdullah Karaca’nın takdim etmesiyle program sona erdi.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim