HEM Başmüdürü Şener Köycekaş,  Yalova il merkezinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Yalova Lisesi, Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu ve İsmet Paşa İlköğretim Okulu’nda gerçekleşecek olan Açık Lise ve Açık Meslek Lisesi Sınavları, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavlarının12 – 13 Mayıs 2012 tarihlerinde Jokerbet gerçekleşeceğini belirtti. Köycekaş, “Sınav giriş yerleri internette yayınlamış durumdadır.

Sınava girecek öğrenciler, öğrenci numaraları ve şifreleri ile www. aol.meb.gov.tr adresinden öğrenci giriş butonundan sınava giriş belgelerini alabiliyorlar. İsteyen sınava giriş belgelerini kayıt bürolarına müracaat etmek suretiyle belgelerini alabilirler. Sınava girerken öğrencilerin yanında mutlaka sınav giriş belgesi, öğrenci kimliği ve nüfus cüzdanı bulunmalıdır.”dedi.

Köycekaş, sınava giriş esnasında kontroller yapılırken zaman zaman tartışmalara neden olan cep telefonu, dinleme cihazı gibi elektronik cihazların salona sokulması yasak olduğundan öğrencilerin sınav yerlerine bu tür cihazları getirmemeleri konusunda uyarıda bulundu. 13 – 14 Mayıs 2012 günlerinde yapılacak olan sınavların sonuçları 17 Haziran 2012 tarihinden itibaren açıklanacak. Ardından 3. Dönem sınavları için 19 – 29 Haziran 2012 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri yapılacak.

Editör: TE Bilişim