Yeni koleksiyonu ile göz dolduran Çift Geyik Karaca baharın gelişini bulunmaz bir kampanya ile kutluyor. Sefabey Caddesi No:22’de hizmet veren Karaca Giyim Mağazası, alışverişlerde kredi kartlarına 6 aya varan taksit avantajlarıyla da Yalovalıların tercihi olmaya devam ediyor. Mehmet Aslan tarafından işletilen Karaca, açıldığı günden bu yana Yalova halkının gözdesi olmaya devam ediyor. Yüzde 50 indirim avantajları ile hizmet vermeye devam eden Karaca, farklı ürün seçenekleri ile göz dolduruyor.

İşletmeci Mehmet Aslan, “1917 yılından beri üretim yapan Karaca, 1961 yılında yurt dışına ihraç edilen ilk Türk tekstil markası olarak adını tarihe yazdırdı. 1965’li yıllara gelindiğinde, Karaca artık 5 kıtada 36 ülkeye ihracat yapan, marka bilinirliği en yüksek kuruluşlardan biri olmuştur. 1993 yılından bugüne yüzde 100 Türk sermayesiyle triko üreten 1998’dem beri Avrupa ve Ortadoğu’da birçok ülkeye ihracat yaparak çok kısa zamanda tekrar büyümeye başlamıştır. 100. Yıl dönümünde yani 2017’de Karaca mağaza sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor.

Karaca, kendine duyduğu saygının temeli olan insanı ön planda tutarak en yüksek kaliteyi en güvenilir şekilde müşterisine sunmak için çalışıyor. Bizim için kaliteli ürünü, kusursuz hizmetle sunuyor olmak, bir imza ve bir marka kimliğidir. Klasikten uzaklaşmadan, yenilikleri takip eden ama bunu yaparken de insanların kendi tarzını oluşturmasına izin veren, özgürlükçü ve köklü yapısıyla Karaca, dünya standartlarında bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bugün Yıllık 300 bin adetlik üretim kapasitesi, ürünlerinde kullandığı yüzde 100 yün İtalyan Bets10 ipliğiyle moda tutkunlarının ihtiyaçlarına en yüksek kalitede cevap veriyor olmanın gururunu taşıyoruz. Yalova Karaca Mağaza’mızı tercih eden müşterilerimiz için de indirim uygulamamızı başlattık. Tüm bay ve bayan ürünlerinde indirimlerimiz devam ediyor. Karaca Kart müşterine özel, alışverişlerde yüzde 2 puan kazanma avantajı, Karaca müşterilerine sunulan ayrıcalıklardan biridir.”dedi.
Editör: TE Bilişim