Yalova’nın en büyük ayakkkabı mağazası olan Tekin Kundura, %100 yerli üretim ayakkabı satışı ile  müşterisine olan saygısının göstergesi oldu. Yirmi senelik  tecrübesini  sürekli güncel tutan firma yetkilisi Tanju Tekin  outlet reyonlarında amaçlarının ucuz ayakkabı satmak olmadığını kaliteli ayakkabıları ucuza satmak olduğunu bastıra bastıra söyledi.

Verdiğim hizmetler bu bugünlere getirdi

Tanju Tekin  20 senedir Yalovalılara hizmet vermekten dolayı mutlu olduğunu yeni projeleri ilede sadece Yalova’lılara değil tüm Türkiye’ye hizmet vereceğini bildirdi. www.morayakkabı.com sitesi ile online satış yapan tekin kundura binlerce ayakkabı modelini internet üzerinden satışa sundu. Tekin  “ ben ticarete atıldığımdan beri önce karşımdaki insanlar ile empati kurarım. Bir daha neden beni tercih edebilir düye düşünürüm.

Yalova’da bizim gibi bir çok ayakkabı matadorbet giriş satışı yapan mağaza var ve halada açılmaya devam ediyor. Çin işi kalitesi düşük garantisiz satanıda var marka satanıda ama şunu dikkat ettim  ben yirmi senedir dükkanımı küçültmedim hep büyüyttüm halada büyüyoruz. Empati kurmak çok önemli müşteri ile. Ben  bunuyaptığım için kazandım 20 senedir ayaktayız. Bizi bu günlere getiren bütün müşterilerimize teşekkür ediyorum.” dedi

Editör: TE Bilişim