Aybüke İmancı, Salih İmancı ve Ayşe Tuana Gürkan, ilimizi Samsun’da gerçekleştirilecek organizasyonda temsil edecek. Aybüke İmancı Akademy Spor Kulübü kurucusu ve sporcusu Aybüke İmancı, kulüp sporcuları Salih İmancı ve Ayşe Tuana Gürkan, 23 Aralık’ta Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenecek olan CFA Promesions Serkan Cezairli Kickboks Şampiyonlar Gecesi organizasyonunda ringe çıkacak. Yalova’nın 3 altın kemerli tek kadın sporcusu olan ve kemere doymayan Aybüke İmancı bu organizasyonun 48 kilo profesyonel büyük kadınlar kategorisinde kemer maçına çıkacak. ‘Sarı Fırtına’ lakaplı Aybüke İmancı, bu maçı da kazanarak kemer sayısını 4’e çıkartmayı hedefliyor.

Salih İmancı unvan maçına çıkıyor

Aybüke İmancı Akademy Spor Kulübünün 19 yaşındaki sporcusu Salih İmancı’da büyükler profesyonel +95 kilo ful ağır sıklet kategorisinde unvan maçı yapacak. 8 yıldır MMA, Kickboks ve Muay-Thai branşlarında sayısız başarıları bulunan Salih İmancı, 23 Aralık’ta Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenecek olan CFA Promesions Serkan Cezairli Kickboks Şampiyonlar Gecesi organizasyonunda İranlı rakibi Sajjad Sadri ile karşı karşıya gelecek. Rakiplerinin korkulu rüyası olan ve kariyerinde sadece 2 mağlubiyeti bulunan 1 altın kemer sahibi Salih İmancı, İranlı rakibini devirerek Türkiye’ye ve Yalova’ya ikinci altın kemerini getirmeyi hedefliyor.

Ayşe Tuana’nın tek hedefi galibiyet

Aybüke İmancı Akademy Spor Kulübünün bir diğer sporcusu olan 18 yaşındaki Ayşe Tuana Gürkan, profesyonel Kickbokstaki ilk maçına bu organizasyonda çıkacak. 8 senelik Taekwondo geçmişi bulunan ve 1 yıla yakındır MMA Kickboks sporuyla uğraşan Aybüke İmancı Akademy Spor Kulübü sporcusu Ayşe Tuana Gürkan, 23 Aralık’ta Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenecek olan CFA Promesions Serkan Cezairli Kickboks Şampiyonlar Gecesi organizasyonunda Samsunlu rakibi Tuğçe Pars’ı mağlup ederek profesyonel kickboks kariyerindeki ilk galibiyetini almak istiyor. Kulüp sporcuları organizasyona sıkı bir şekilde hazırlanarak Yalova’ya zaferle dönmeyi hedefliyor.

Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret

yalova-kickboks-kemer-ring-altın-madalya (2)-1yalova-kickboks-kemer-ring-altın-madalya (1)-1yalova-kickboks-kemer-ring-altın-madalya (1)

Editör: Arda Yavuz