Yalova PTT Başmüdürlüğü ve başmüdürlüğe bağlı şubeleriyle birlikte K - Q TSE ISO EN 9000 Belgesi almaya hak kazandıklarını belirten Başmüdür Sami Arlı, tüm birimleri ile beraber Türkiye’de kalite belgesi Vevobahis alan ilk başmüdürlük olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Başmüdür Arlı, “2 yılı aşkın bir süredir devam eden çalışmalardan ötürü başta PTT müdürlerimiz olmak üzere tüm personelimizi kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum. Kalite belgesini almamızın yanı sıra müşteri odaklı çalışmamız devam edecektir. Kalitede amacımız, müşteriye verdiğimiz hizmeti kendimize sunduğumuz bir ödül olarak algılıyoruz.”diyerek kaliteli hizmet anlayışını sunmalarından dolayı bu belgeyi hak ettiklerini ve bundan sonra da kaliteli hizmet anlayışına devam edeceklerini belirtti. Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, Türkiye genelinde Yalova dışında sadece Ankara’da bulunan PTT Başmüdürlüğü’nde bulunmaktadır.

Diğer müdürlüklere örnek

Başmüdürü Sami Arlı, İstanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdürlüğü’nün ve Antalya Başmüdürlüğü’nün kendilerini aradıklarını belirterek bilgi aldıklarını ve şu an yönetici başmüdürlük gibi olduklarını söyledi.

Anneler Günü mektupları tükendi

Anneler Günü için düzenledikleri özel kampanya kapsamında hazırlanılan bin 300 adet özel baskılı mektup kâğıdı ve zarfları çok kısa bir sürede tükendi. Yalova’da bulunan ilköğretim okullarında mektupların tanıtımını yaparak dağıtımını gerçekleştirdik. Arlı, “Başta bu ülke için canlarını feda eden şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerin, anneler gününü kutlarım.”dedi.

Editör: TE Bilişim