Hayvan Besleme Noktaları Nereler? Veterinerlik Hizmetleri sokak hayvanları için gerekli çalışmaları yapıyor mu? 90. Yıl Kapalı spor salonunun önüne ne zaman hayvan besleme noktası ve hayvan evleri konacak?

Uzun zamandan beri sokak hayvanlarının beslendiği bu nokta Turan Koçal caddesinde, Kapalı Spor Salonunun hemen önünde duruyor. Duşa Kabin parçaları ile kapatılmış içerisine kutulardan kedi evleri konmuş durumda. Karton parçaların içerisine çiğ kemikler ve et parçaları konarak hayvanların beslenmesi hayvanseverler tarafından karşılanıyor. Ev yemekleri, kuru mama gibi besinlerle beslenilmeye çalışılan sokak hayvanlarının, daha temiz bir yuva olması gerekiyor. Kedi evleri, kuş evleri Yalova’nın birkaç yerine kondurulurken, uzun zamandır bu manzarayla karşı karşıya kalan hayvanseverler içinde sokak hayvanı besleme noktası ve kedi evleri konulması gerekiyor. Daha temiz daha steril bir görüntü oluşturulması gerekiyor. 90. Yıl Kapalı Spor Salonunun hemen önünde olan duşa kabin parçaları ile çevrilmiş bu noktanın acilen rehabilite edilmesi gerekiyor. Yalova basketbolda birinci lige çıkmışken, dışardan gelen vatandaşları kötü bir manzara karşılaşacak, acilen hem sokak hayvanları için bu kirli ve steril olmayan ortam rehabilite edilmeli.

Sokak hayvanlarının ortak noktalardan beslenmesi hayvanlar arasında mikrop bulaşma riskini de yükseltiyor. Veterinerlik hizmetlerinin daha sık çalışması gerekli; kuduz, uyuz, iç dış parazit aşılarını da yapmaları gerekiyor. Kene Pire üreme dönemlerinde çoğu sokak hayvanının vücudu parazitler yüzünden yara içinde oluyor. Hayvan Besleme noktaları, hayvan evleri, veterinerlik hizmetleri sokakta yaşayan canlılar için çok önemli. 

Özel Haber : Duygu Saral 

Yalova Hayvan Besleme Noktalari Kapali Spor Salonu Veterinerlik (10)

Yalova Hayvan Besleme Noktalari Kapali Spor Salonu Veterinerlik (8)

İşletmelerde Sosyal Medya Kullanımı Semineri Düzenlendi İşletmelerde Sosyal Medya Kullanımı Semineri Düzenlendi

Yalova Hayvan Besleme Noktalari Kapali Spor Salonu Veterinerlik (9)

Yalova Hayvan Besleme Noktalari Kapali Spor Salonu Veterinerlik (4)

Yalova Hayvan Besleme Noktalari Kapali Spor Salonu Veterinerlik (5)

Yalova Hayvan Besleme Noktalari Kapali Spor Salonu Veterinerlik (3)

Yalova Hayvan Besleme Noktalari Kapali Spor Salonu Veterinerlik (1)

Editör: Arda Yavuz