Kaçal için ödül tören düzenlendi. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından belirlenen ve  beko tarafından düzenlenen Yılın Annesi seçilen Ayşe Kaçal  ms hastası kızı ile törene katıldı. Törene Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Beko El-Pa Ticaret sahibi Salim Dönmez, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Mutlu ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Beko El-Pa Mağazası yetkilisi  iş adamı Salim Dönmez törende konuşma yaparak, yılın annesi seçimini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Dönmez, “Beko’nun sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yapılan yılın annesi seçiminin mağazamızda yapılmasından dolayı mutluyuz. Yılın annesini tebrik ediyor, Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Koçal da bir konuşma yaptı. Başkan Koçal, “Beko şirketine ve temsilcisi El-Pa şirketine teşekkür ediyoruz. Ülkemiz ve annelerimiz için önemli olan bu günde şirketin bu olayı sosyal sorumluluk haline getirmesinden dolayı mutluyuz. Cennetin, annelerimizin ayakları altında olduğu bilincinde olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Törende yılın annesi seçilen Ayşe Kaçan’a daha sonra Başkan Koçal belge, Müdür Akyıldız de çiçek verdi. Yılın annesine Beko El-Pa Ticaret, otomatik çamaşır makinesi, fırın, elektrik süpürgesi, buharlı ütü, mutfak robotu ve saç kurutma makinesi hediye etti.

 

Editör: TE Bilişim