Kaptan Eray ve Arkadaşlarından Farklı Tarife Kaptan Eray ve Arkadaşlarından Farklı Tarife

Turuncu Sarılı ekibimiz 25. Hafta kapsamında bugün saha ve seyircisi önünde ÇBK Gelişim’i ağırlayacak. 90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yapacağı müsabaka saatler 13:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Her iki takım açısından büyük önem taşıyan mücadelede Batuhan Mert Gül, Murat Amaç ve Osman Can Gündoğdu hakem üçlüsü düdük çalacak. Karşılaşmayı basketbol severler TBF Youtube kanalı üzerinden de canlı olarak takip edebilecekler. Sezonun ilk yarısında Mersin’de oynanan mücadeleyi Yalova ekibi 91-76’lık skorla kaybetmişti.
Sakatlıkları devam eden Nazlı Güler ve Beril Arık, ÇBK Mersin karşısında forma giyemeyecek. Son hazırlıklarını Ömer Petorak yönetiminde gerçekleştiren HDI Sigorta Yalova VİP’in bu maçta da en büyük kozu Kamaria Arielle Mc Daniel olacak. Amerikalı oyuncu 89-76 kazanılan Urla Belediye maçında 40 sayı, 14 ribaunt ve 16 asistle oynamıştı. Ligde kalma savaşı veren ÇBK Mersin ise inişli çıkışlı grafikle Yalova’ya geldi. Mersin ekibi son olarak küme düşme hattında bulunan Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’a 81-64 gibi farklı skorla yenilmişti.
Yalova Vip Cbk Gelisim Basketbol Kadin Konuk Mersin (4)Yalova Vip Cbk Gelisim Basketbol Kadin Konuk Mersin (2)Yalova Vip Cbk Gelisim Basketbol Kadin Konuk Mersin (1)

Editör: Arda Yavuz