Büyükgümüş ve Akyol, Yalovalı Misafirlerini Ağırladı Büyükgümüş ve Akyol, Yalovalı Misafirlerini Ağırladı

31 Mart 2024 yerel seçimlerine aylar kala siyasal partiler çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 9 Kasım Perşembe günü aday adaylık başvurularını almaya başlayan AK Parti 22 Kasım Çarşamba günü son aday adaylık başvurularını aldı. Başvuru sürecinde Subaşı’nda sürpriz bir gelişme yaşandı ve 2014 yılından itibaren Subaşı Altınkent Mahallesi Muhtarlığı görevini üstlenen Mahmut Çınar Ak Parti Altınova İlçe Binası’na giderek Subaşı Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru belgesini AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’e teslim etti.

Subaşı’nı yönetmeye talip olan Çınar’ı başvuru sırasında ailesi, Yalova Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Kandemir ile yönetimi, Mahalle Muhtarları ve Altınkent Mahalle Muhtarlığı Azaları yalnız bırakmadı.

“Subaşı hakkettiği yere gelecek”

Yalova Gazetesi’nin Mahalle’nin Muhtarı serisindeki konuklarından biri olan ve AK Parti’den Subaşı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Çınar, gazete muhabirimize aday adaylığı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Çınar, “2001 yılından beri Subaşı’nda yaşıyorum ve artık buranın ayrılmaz bir parçası oldum. Mahalle halkımız 2014 yılından beri Altınkent Mahallesi’nde muhtar olmak görevini bana vermişti. Bu 10 yıllık süreçte bana verilen görevin sorumluluğunu bilerek çalışmalar gerçekleştirdim. Vatandaşlarımızın isteklerini büyük bir özveri ile yerine getirmeye çalıştım. Bu süreç bana büyük bir tecrübe oldu ve zaman diliminde Subaşı’ndaki sorunları ilk elden gördüm. Subaşı halkı daha iyisini hakkediyor, İnşallah Subaşı’mız olması gereken yere gelecek” dedi.

“3 önemli eksiğin giderilmesi için bütün enerjimi harcayacağım”

Subaşı’nın en büyük eksikliklerinden bahseden Çınar, “Sizinle daha önce yaptığımız röportajımızda Subaşı’nın en büyük 3 eksiğinden bahsetmiş, lise, spor kompleksi ve cami eksiğimizin büyük bir aciliyeti olduğunu ifade etmiştim. Bu sorunları çözülebilmesi için muhtarlığım boyunca büyük bir çaba gösterdim ancak belli bir noktaya gelebildik. Subaşı’ndaki çocukların zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durabilmeleri adına spor kompleksinin yapılabilmesi için çok uğraştım. Eğer belediye başkanı olabilirsem bu 3 önemli sorunun çözülebilmesi bütün enerjimi harcayacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-altinova-subasi-altinkent-mahale-muhtar-adaylik-aciklama (3)yalova-altinova-subasi-altinkent-mahale-muhtar-adaylik-aciklama (1)

Editör: Arda Yavuz