Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından 14-16 Kasım 2023 tarihleri arasında 4 grup merkezinde organize ettiği “Küçükler Bölge Takım ve Ferdi Müsabakaları” nefes kesti. İlimizi temsil eden Yalova Belediyespor’un raketleri Kırklareli’nde ter döktü.

Kırklareli Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda antrenör Bayramali Yıldız himayesinde ter döken Yalova Belediyespor erkek takımını oluşturan Kaan Beyzat Tuna ve Berk Turan ile kız takımı sporcuları Elvin Kale ve Duru Tok bölge üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Ayrıca ferdi müsabakalarda Firdevs Nur Bingöl’de ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Şampiyona sonrasında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’ndan,” 14-16 Kasım 20223 tarihleri arasında 4 grup merkezinde düzenlenen Küçükler bölge grup takım ve ferdi müsabakaları sona erdi. Katılan ve dereceye giren tüm takım ve sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” açıklaması yapıldı.

Bölge Karma Maçlarının Programı Belli Oldu Bölge Karma Maçlarının Programı Belli Oldu

yalovaspor-masa-tenis-basarı-madalya-minikler (4)yalovaspor-masa-tenis-basarı-madalya-minikler (2)yalovaspor-masa-tenis-basarı-madalya-minikler (1)

Editör: Arda Yavuz