6 Haziran Çarşamba akşamı Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda Halil Sezai Yalovalı hayranlarıyla buluşacak.

“Seni Beklerken” albümüyle kısa sürede müzik listelerini alt üst eden Sezai’nin Sonbahar , Paramparça , Olsun ve İsyan şarkıları parçalarının dijital müzik platformu TTNet Müzik’te en çok dinlenen 10 şarkı arasına girmesini sağladı.

Halil Sezai, Yalova'ya Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK)’nün organizasyonu ile gelecek. Barış Manço Tiyatro sahnesinde olacak konserde En güzel şarkılarını Yalovalılar için seslendirecek olan Halil Sezai konserine yoğun ilgi gösterilmesi Goldenbahis bekleniyor.

YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç,“ Yaptığımız titiz araştırmalarımız sonucunda kulübümüz yararına düzenleyeceğimiz konser için Halil Sezai Paracıkoğlu ile anlaşmış bulunmaktayız. 6 Haziran günü Yalova Barış Manço Açık Hava Tiyatrosunda hayranlarıyla buluşacak olan sanatçımızın Konser Biletleri en kısa zamanda belirleyeceğimiz Satış Noktalarında satışa sunulacaktır.

Açıklamalar zaman içerisinde Basın yoluyla duyurulacaktır. Bu müjdeli haberi vermekten dolayı mutluyum. Okullar kapanmadan önce gerçekleştireceğimiz bu konserin öğrencilerimiz için iyi bir armağan olacağına inanıyorum. Ve aynı zamanda Yalova’mız adına spor da Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Lig’inde bu sezon sonunu 5. olarak kapatan ve Süper Final için İzmir’de mücadele veren takımızın engelli sporcuları içinde büyük bir destek ve moral kaynağı olacaktır” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim