Duygu Nebioğlu babasının Metin Akpınar olduğu iddiaları ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. DNA sonuçları neticesinde Metin Akpınar’ın babası olduğunu kanıtladı. Metin Akpınar’ın babası olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına konuk olarak katıldı. Duygu Nebioğlu Müge Anlı’nın programında annesini arıyor.

Babanı Bulursan Beni Kaybedersin Demiş!

Duygu Nebioglu Muge Anli Metin Akpinar (2)

Duygu Nebioğlu annesi ile en son 2010 yılında görüştüğünü Müge Anlı’nın programında şu sözlerle aktardı: “İkisi Almanya'daki evliliğinden. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var. Diğer dört kardeşim benimle aynı kaderi yaşadı. 2010'da benimle son konuşmasını yaptı. Babanı bulursan beni kaybedersin”

14 yıldır görmediği annesine kavuşma hayaliyle Müge Anlı’nın programına konuk olan Duygu Nebioğlu, Almanya’ya taşındığı iddia edilen anne Suphiye Orancıyı arıyor. Sosyal Medya hesaplarından ve ATV ekranlarında annesini arayan Duygu Nebioğlu, annesine sosyal medya üzerinden şu sözlerle seslendi: “"Gel, hiçbir şey senin suçun değil! 20 yaşlarında yaşadıklarının hesabını kimseye açıklamak zorunda değilsin ama onlar zorunda. Çok şey değişecek sen tek değilsin, yalnız da değilsin artık" diye seslenmişti annesine. Sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulunan Nebioğlu bir paylaşımında, Anneme yaptıklarını bana, bize yapmaya çalışıyorlar, Program anne-kız buluşturma değil anneyi karalama programına dönüştü gibi iddialar ortaya atarak, sosyal medyada gündem olmaya devam etti.

Duygu Nebioglu Muge Anli Metin Akpinar (4)

“Allah sorar hesabını" diyen Nebioğlu hikayesinde, "Sen Metin Akpınar, oturduğun yerden çocuğuna ve onun annesine laf atanlara sessiz kalmaya devam ediyorsun" açıklamalarında bulundu.

Bu Paylaşımın ardından babalık davası açan ablası Dilara Gülatan’ıda ihmal etmedi. Nebioğlu’nun ailesi enteresan şekilde gündemden düşmemeye devam etti. Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan, Uğur Dündar’a babalık davası açmıştı. Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan’ın babalık davası sonuçlanmış, pozitif çıkan DNA sonuçlarıyla oynandığı programda günlerce konuşulmuştu. Duygu Nebioğlu, Uğur Dündar'a sert çıkışılan bir açıklamayı gönderisine ekledi.

Duygu Nebioglu Muge Anli Metin Akpinar (3)

EPDK’nın tek fiyat kararı uygulanıyor EPDK’nın tek fiyat kararı uygulanıyor

 Haber : Duygu Saral

Editör: Arda Kızıltan