Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından Yalova geneli ve geçiş güzergâhlarında Uyuşturucu Madde Nakli, Sevkiyatı ve Ticareti yapan şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.

Yalova geçiş güzergâhını kullanarak çevre illere uyuşturucu madde nakli yaparak uyuşturucu madde ticareti yapabileceği değerlendirilen 34 Plaka Sayılı Araç ve içerisinde bulunan K.Ö. isimli şüpheli şahıs Narkotim Ekipleri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahısın araç aramasında;  613 adet Sentetik Ecza Hap ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından; Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında yürütülen soruşturma neticesi K.Ö. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vatandaşlar Yaşam Tünelinde Bilinçleniyor! Vatandaşlar Yaşam Tünelinde Bilinçleniyor!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir” açıklamasını yaptı.

Editör: Arda Yavuz