Bu sezon ligde Pars Akademi Spor, Şamata Spor, Uludağ Basketbol, Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Yeşil Mavi Yalovaspor mücadele etti. 28 Ekim 2023 tarihinde başlayan lig maratonu 30 Aralık tarihinde oynanan 10. Hafta maçlarıyla tamamlandı.

Parkeye çıktığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 15 puanla şampiyon oldu. Büyük Erkekler Basketbol Mahalli Ligini 14 puan toplayan Uludağ Basketbol ikinci, 13 puana sahip Yeşil Mavi Yalovaspor ise üçüncü olarak noktaladı. 90. Yıl Spor Salonundaki maçların ardından düzenlenen ödül töreniyle şampiyon Yalova Üniversitesi ile ikinci olan Uludağ Basketbol kupasına kavuştu.

İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Yalova’da! İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Yalova’da!

“Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne Bölgesel Ligde Başarılar Dilerim”

Yalova Basketbol İl Temsilcisi Hakan Ak,” Oynanan 10. hafta müsabakalarıyla Büyük Erkekler Ligi tamamlanmıştır. Organizasyonda Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü şampiyon olurken, Uludağ Basketbol ikinci, Yeşil Mavi Yalovaspor üçüncü olmuştur. Turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür eder, Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne Bölgesel Lig mücadelesinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

yalova-universite-pota-basketbol-sampiyon (1)yalova-universite-pota-basketbol-sampiyon (2)

Editör: Arda Yavuz