“Mahzen-32” Operasyonunda Yakalanan 27 Şüphelinin Tamamı Tutuklandı “Mahzen-32” Operasyonunda Yakalanan 27 Şüphelinin Tamamı Tutuklandı

Yalova ili Çınarcık ilçesi Koru beldesinde ikamet eden Selma Özmen adlı vatandaş tarafından teröristle mücadelede zor şartlarda görev yapan Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere örülen (39) adet bere, Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak İl Jandarma Komutanlığına gönderildi. 
Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, Selma Özmen tarafından örülen bereler, Cudi Dağında bulunan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesinde görev yapan Jandarmalara ulaştırıldı. Yalova’dan uzanan şefkat elinin Şırnak’ta çetin şartlarda görev yapan Jandarmalara uzanması ve ana kucağı sıcaklığının kilometrelerce öteden hissedilmesi sağlandı. 
Yalova Sirnak Cinarcik Koru Belde Vatandas Bere Jandarma Asker Mehmetcik Teslim (2)Konuya ilişkin Yalova İl Jandarma Komutanlığı konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada “Kahraman Mehmetçiklerimizin, Türk analarının her zaman aklında ve yüreğinde olduğunu bir kere daha gösteren ve ayrıca ordu-millet bütünleşmesinin de bir örneği olan el emeği göz nuru bereler; vatanı, bayrağı ve milleti için canını seve seve feda etmeye ant içmiş olan kahraman Mehmetçiklerimizin bedenlerinin yanı sıra ruhlarını da ısıtmış, güçlerine güç katmıştır” ifadelerine yer verdi. 
Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesinde görev yapan Kahraman Jandarmalar, Sema Özmen’i 18 Nisan Perşembe günü telefonla görüntülü arayarak teşekkürlerini ve minnettarlıklarını ifade ettiler. 


 

Editör: Arda Yavuz