Cengiz Bütün, “İlimizin en eski mahallesinin bölünmesi ile meydana gelen Bayraktepe Mahallesi’nin muhtar adayı oldum. Uzun yıllardır içinizden, mahallenizden biri olarak muhtarlığa adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Bayraktepe Mahallesi sakinlerinin kentin tüm sosyal ve ekonomik olanaklarından faydalanmaları için gerekli kurum ve kuruluşlarla irtibatta olacağız.

Kentimiz için önemli olan Çamlık Mevkiinin mahallemizin hizmetine açılması için çalışmalarda bulunacağız. Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının görülmesi için yetkili kurumlar ile görüşmeler gerçekleştireceğiz.

Bayraktepe Mahallesi sakinlerinin birbirlerini daha yakından tanımaları, mahallelilik bilincinin gelişmesi için Çamlık Mevkiinde ‘Mahalle Şenlikleri’ düzenleyeceğiz. Ulaşımda mahallemizin fiziki yapısından kaynaklanan zorlukların giderilmesi için ulaşım güzergâhının yeniden gözden geçirilmesi konusunda ilgili kurumlarla gerekli çalışmaları yapacağız. Mahallemiz gençlerinin daha fazla spor yapmaları ve imkânlardan faydalanmaları için ilgili kurumlarla görüşeceğiz.

İş-kur ve Halk Eğitim Merkezimizin kadınlarımıza yönelik olarak düzenlediği kurslardan mahalleli kadınlarımızın daha fazla yararlanmasını sağlayacağız.”dedi.

10 Şubat 1971 Sivas doğumlu olan Cengiz Bütün ilk, orta ve lise öğrenimimi Sivas’ta tamamladı. 25 yıldır Yalova da ikamet ederek Yalova’da çeşitli futbol kulüplerinde yaklaşık 15 yıl amatör futbol oynadı. Özel sektör kuruluşlarında yaklaşık 10 yıl çalıştıktan sonra 2005 yılından beri esnaflık yapıyor. Cengiz Bütün evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Editör: TE Bilişim