Pehlivan mesajında, annelerimiz karşılıksız emek, hoşgörü, özveri ve sonsuz sevginin kaynağı olduğunu ve en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesini, mutlulukların en güzelini hak ettiğini belirtti.

Mustafa Pehlivan, “Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek olan çocuklarımızın, gençlerimizin yetişmelerinde büyük emeği olan kadınlarımız, annelik sorumluluğu yanında ülkemizin en zorlu dönemlerinde, özellikle de Ulusal Kurtuluş Savaşı’mızda fedakâr ve güçlü duruşları ile karşılaşılan engellerin nasıl aşılacağını göstermişlerdir. Tarihin en büyük olaylarında bizim geleceğimize köprü olan annelerimiz var olmamızdaki en büyük vesile sebebimizdir.

Annelerimiz, karşılıksız emek, hoşgörü, özveri ve sonsuz sevginin kaynağıdır. En önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesini, mutlulukların en güzelini hak etmektedir. İnsan yaşamında anne sevgisi yerine konabilecek başka bir değer Nakitbahis yoktur. Ak Parti olarak; kadınlarımız için var gücü ile çalışarak onları toplumun değerli makamlarına taşımak  en kutsal görevimizdir.

Bu yolda da önemli adımlar atmaya devam ediyor ve edeceğimizi de buradan bildirmek istiyorum.
Bu duygularla; mutlu, güçlü, özgür kadınların yaşadığı bir Türkiye yaratmak umudu ile evlerinde mucizeler yaratan annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum .”dedi.

 

         

 

Editör: TE Bilişim