Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan müsabakalarla 2. Amatör Küme Play-Off grubunda 2. Hafta müsabakaları geride kaldı. 2. Hafta da karşı karşıya gelen Demirspor ile Akköyspor arasındaki mücadelede gülen taraf 3-1’lik skorla Akköyspor olurken Mavi Beyazlı ekip 2’de 2 yapma başarısı göstererek 1. Amatör küme yolunda önemli adım attı.

Maça iki takım da kontrollü başlarken, ilerleyen bölümlerde Akköyspor, oyuna ağırlığını koydu. Müsabakanın 30. dakikasında gelişen mavi beyazlı takımın atağında Özcan, Akköyspor’u 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu golün 2 dakika sonrasında Serhat, Akköyspor’u rahatlattı ve skor 2-0’a geldi. Kalesinde gördüğü üst üste gollerden sonra toparlanan Demirspor, farkı azaltmak için Akköyspor yarı alanında top yapmaya başladı. Mücadelenin 41. dakikasında Onur, Demirspor’u ümitlendirdi ve durum 2-1 oldu. Ancak Maçta galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Akköyspor vardı. İlk yarım saatlik dilimde 2 gol birden bulan Akköyspor, kalesinde gördüğü golün ardından yeniden oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Maçın ilk yarısının son dakikası olan 45. dakikada sahneye çıkan Ferhat, mavi beyazlılar adına şık bir gole imza attı ve skoru 3-1’e getirerek ilk yarının skorunu tayin etti.

Müsabakanın ikinci yarısı ise başa baş geçti. Her iki takımda geliştirdiği ataklarda gol arayışlarını sürdürmesine karşın ikinci 45 dakikada başka gol sesi çıkmayınca Akköyspor ilk yarıda bulduğu gollerle Demirspor’u 3-1 devirerek play-off’ta 2’de 2 yapma başarısı gösterdi.

Play-off

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Serdar İla***, Kenan Kurşuner***, Abdullah Çetinçelik***

Demirspor: Faruk**, Tugay**, Engin**, Talip**, Harun**, Sinan**, Mustafa**, Kemal**, İlhami**, Onur**, Abdullah**

Akköyspor: İhsan***, Serkan***, Engin***, Anıl***, Gürol***, Serhat***, Özcan***, Enes***, Fırat***, V.Yasin***, C.Serhat***

Goller: Dk. 30 Özcan 0-1, Dk.32 C.Serhat 0-2, Dk.41 Onur 1-2, Dk. 45 Ferhat 1-3

 

Editör: TE Bilişim