“İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” projesi kapsamında eski Dünya ve Avrupa Şampiyonu Sırrı Acar, Beşiktaş’ın ve A Milli takımın yıldız oyuncularından Tuğrul Şener, Çınarcık Belediyespor’un eski Başkanı Nuri Tarılı, eski ASKF Başkanı Erdinç Erkorkmaz, Armutlu esnaflarından Şahap Gümüş, Galatasaray forması giyen Hidayet Öztekin, Yalova futboluna  yıllarca futbolcu, yönetici, başkan, antrenör olarak hizmet eden TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman, Yalova’da karate deyince akla ilk gelen isimlerden olan yıllarca antrenör olarak hizmet etmiş olan Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu, 52 yaşında olmasına karşın faal futbol hayatına devam eden Sinan Yılmaz ve Yalova sporunun ve Acarspor’un duayen ismi Çetin Zenginler teşekkür plaketi ile ödüllendirildiler.

Programa Çiftlikköy Kafkas Derneği danslarıyla renk katarken, ardından 2017-2018 Yalova Group - Tayfun Erbul Sezonu kupa törenine geçildi. Süper Amatör Küme, 1. Amatör Küme ve 2. Amatör Kümede şampiyonları Yalovaspor,  Elmalıkspor, Armutlu Esnafspor ve Akköyspor takımları kupalarını alma sevinci yaşadı.

U-19, U-17 ve U-16 yaş kategorilerinde şampiyon olarak kupalara ambargo koyan Altınova Belediyespor, U-15 Ligi şampiyonu Doğuşspor, U-14 Ligi şampiyonu Doğanspor,  U-13 Ligi Şampiyonu Yalova Yıldızlar Spor Kulübü, U-12 Ligi şampiyonu Doğuşspor ve U-11 Ligi şampiyonu Yalovagücü kupalarını kaldırma sevinci yaşadılar.

Editör: TE Bilişim