Semt77 Yalovaspor Zaferini Kutladı Semt77 Yalovaspor Zaferini Kutladı

HDI Sigorta Yalova VİP’in mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi(TKBL)’nde 30 haftalık normal sezon tamamlandı. 28 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan ve 58 puan toplayan Zonguldak Spor Basket 67 şampiyonluğunu ilan edip adını Kadınlar Basketbol Süper Ligi(KBSL)’ne yazdırırken gözler Play-Off turuna çevrildi.
Yalova Hdi Sigorta Vip Tkbl Kadin Basketbol Play Off Ceyrek Final (3)Normal sezonu 2 ila 9. Sırada tamamlayan 56 puanlı YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol, 55 puana sahip Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 48’er puanı bulunan Danilo’s Pizza Bursa Antspor ve 01 Adana Basketbol, 47 puanlı Botaş Gelişim ve Lidya Garden City Tugutlu Belediyespor, 46 puan toplayabilen HDI Sigorta Yalova VİP ile 45 puan ve averajla Emlak Konut Gelişim adlarını Play-Off’a yazdırmayı başardı.
Yalova Hdi Sigorta Vip Tkbl Kadin Basketbol Play Off Ceyrek Final (1)Nefes kesen Play-Off çeyrek final, yarı final ve final serilerinin ardından bir takım daha Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek. TKBL’de Play-Off çeyrek final serileri 30 Mart ve 2 Nisan tarihleri arasında oynanacak. 2 galibiyet alan takımlar adlarını üst tura yazdıracak. Serilerin 1-1’e gelmesi halinde üçüncü maçların ardından tur atlayacak takımlar belli olacak.
Yalova Hdi Sigorta Vip Tkbl Kadin Basketbol Play Off Ceyrek Final (2)TKBL’de play-off çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:
 YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol - Emlak Konut Gelişim
Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor - HDI Sigorta Yalova VIP
01 Adana Basketbol - Botaş Gelişim
Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor - Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor

Editör: Arda Yavuz