2. Amatör Küme Play Off grubunun 2. hafta mücadelesinde iki iddialı takım Acarspor ile Elmalıkspor takımları karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan müsabakada Elmalıkspor uzun bir süre 2-1 mağlup götürdüğü mücadelede 90. Dakikada Şakir’in attığı golle 1 puanı kaptı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmaya çok hızlı başlayan Acarspor, ilk dakikalarda kontrolü ele geçirerek rakip kaleye yüklendi. Müsabakanın 13. dakikasında gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Burak, takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını koydu.

Kalesinde gördüğü gol sonrasında toparlanan Elmalıkspor beraberlik için ataklar geliştirmesine karşın bu ataklardan gol bulamayınca ilk yarı Acarspor’un 1-0lık üstünlüğü ile geçildi.Mücadelenin ikinci yarısına da Acarspor iyi start verirken karşılaşmada dakikalar 47’yi gösterdiğinde ani geliştirdiği atakta İlker takımını 2-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda da kalesinde şok gole karşın oyundan kopmayan Elmalıkspor 71. Dakikada geliştirdiği atakta Tarık ile golü bularak aradaki farkı 1’e indirdi. Maç tam bu skorla bitecek derken 90. dakikada sahneye çıkan Şakir, Elmalıkspor’un beraberlik sayısını kaydetti ve mücadele 2-2 sona erdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Elmalıkspor ilk haftada olduğu gibi 2. Haftada da bir puanı son dakikalarda bulduğu golle kaptı.

 

Play-off

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Abdullah Çetinçelik***, İrfan Demir***, Ersin Efe***

Acarspor: Eyüp**, Oğuzhan**, Hüseyin**, Yiğit**, Özgür**, B.Hüsnü**, Caner**, Kadir**, İzzet**, İlker**, Burak**

Elmalıkspor: A.Volkan**, Sergen**, Ersin**, Okan**, Gökhan**, Deniz**, Mustafa**, A.Tarık**, Recep**, Adil**, Yılmaz**

Goller: Dk.13 Burak 1-0, Dk. 47 İlker 2-0, Dk.78 A.Tarık 2-1, Dk.90 Şakir 2-2

 

Editör: TE Bilişim