Sandal Balıkta bir araya gelen Karaalioğlu ve AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AKP Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, AKP İl Başkan Yardımcısı Bayram Koçgündüz, Yalovaspor’un geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yalovaspor’un her zaman yanında olduklarını belirten Yalovaspor’a en uzun süreli başkanlık yapmış isimlerin başında gelen İşadamı Nusret Karaalioğlu, Yalova kamuoyunda ön plana çıkan Yalovaspor’a yeniden başkan olma ihtimaline açık kapı bıraktı.

Basın mensuplarının Yalovaspor Kulübü’ne yeniden başkan olacak mısınız sorusuna  Yalovaspor eski Başkanlarından AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nusret Karaalioğlu,” Gördüğünüz gibi İl Başkanım Mustafa Pehlivan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Yalovaspor’a büyük emekleri geçen Bayram Koçgündüz ile görüşüyoruz. Yalovaspor bu şehrin önemli bir markası. Bir dönem bu kulüpte görev aldık. Bir süre ara verdik. Şuanda Yalovaspor eski günlerini arıyor ve bir yıllık aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lige çıktı. Eğer uygun görürsek yeniden göreve talip olur ve Yalovaspor’u başarıya taşırız” dedi.

Yalovaspor’un Yalova’nın önemli taşlarından olduğuna dikkat çeken AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan,” Yalovaspor’un Yalova’nın markasıdır. Gittiği her yerde şehrimizin ismini götürür. Şuanda ki durumu ortadadır. Yeniden toparlanma evresindedir ve Bölgesel Amatör Lige çıkmıştır. Bizde Yalovaspor’u eski günlerine görmek istiyoruz. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Değerli başkanımız Nusret Karaalioğlu ile görüşmeler içindeyiz. Gönlümüz Yalovaspor’un yeniden profesyonel olması ve PTT 1. Lige kadar çıkmasından yanadır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim