Yalova Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen kongreye 34 üye katılırken kongrede divan başkanlığını eski başkanlardan Fevzi Akman, katip üyelikleri ise Osman Akay ile Metin Zenginler yaptılar.

Olağan Genel Kurul’da ayrıca Tüzük 17. Madde değiştirilerek daha önce 11 asil ve 11 yedek üyeden oluşan yönetim kurulları bundan sonra başkan dahil 6 asil, 6 yedek üyeden oluşacak.

Kongrede divan yönetiminin Oslobet seçilmesinin ardından Yönetim Kurulu Faliyet Raporlarını ve

Mali Raporları Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul okurken raporlar üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca Başkan Erbul 2012-2013 futbol sezonunda Yalova Süper Amatör Ligde mücadele edecek Yalovaspor’un tahmini bütçesinin 150.000 TL olduğunu da açıkladı. Tahmini bütçe sonrasında Denetleme kurulu raporları okunarak oy birliği ile kabul gördü.

Çok zor şartlar altında çalıştıklarını belirten Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul,” Çok zor şartlarda çalışmalarımızı sürdürdük. Bu şart altında çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu arkadaşlarıma kulüp müdürü Ayhan Kaş’a ve malzemeci İzzettin Biçer’e çok teşekkür ediyorum. Bizim dönemimizde Yalovaspor kulübünü hiçbir şekilde tek bir kuruş borca sokmadık. Denetleme kurulumuz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak şeffaflığımızı ortaya koyduk. Bana göre Yalovaspor sahada değil yazışmalarda küme düşmüştür. Son 20 gündür muhasebede yatıp kalktık ve borçları didik ettik.

Var gözüken ama olmayan borçları tek tek sildik. Gönül isterdi ki şurada 2-3 aday daha çıkıp görkemli bir kongre gerçekleştirelim. Ancak bu olmadı. Şuanda kongreye katılanlar gerçek Yalovasporlulardır. Son dönemde ortaya atılan Maliyedeki borcun ortaya çıkmasında Tamer’in parmağı söylentileri geziyor. Eğer bunda bir gerçeklik payı var ise ben kendimi Atatürk meydanında asarım” diyerek sözlerini tamamladı.

Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul’un konuşmasının ardından seçime gidildi ve önümüzdeki dönem Yalovaspor kulübünde görev alacak isimler oy birliği ile seçildi. Yalovaspor’un yeni yönetim kurulu 15 Mayıs Salı günü toplanarak görev dağılımını gerçekleştirecek.

Yalovaspor Yönetim Kurulu Asil üyeler

Tamer Erbul

Hakan Suiçmez

Zihni Baş

Adem Kıral

Salih Özyanıkoğlu

Hasan Büyük

Yalovaspor Yönetim Kurulu Yedek üyeler

Ayhan Kaş

Bekir Tınaz

Yalçın Arslan

Tuğral Türkmen

Hasan Ekşi

Hasan Ballıcengiz

Denetleme Kurulu Asil üyeler

Zeki Baş

Mahmut Kapar

Rahmi Düner

Denetleme Kurulu Yedek üyeler

Cengiz Düner

Atilla Gökalp

Hakan Şahin

 

 

 

 

               

Editör: TE Bilişim