Bölge Karma Maçlarının Programı Belli Oldu Bölge Karma Maçlarının Programı Belli Oldu

Termal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında futbol turnuvası düzenledi. Termal İlçe Stadyumunda organize edilen turnuvada Termal Ortaokulu, Termal İmam Hatip Ortaokulu Akköy Ortaokulu ve Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu mücadele ediyor. Organizasyonun başlama vuruşunu ise Termal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Aslan gerçekleştirdi. 
1 hafta boyunca sürecek şenlik turnuvasının ilk maçlarında Akköy Ortaokulu rakibi Termal Ortaokulu’nu 4-0 mağlup ederken, Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu’da ilk maçında Termal Yalova Termal 19 Mayis Genclik Spor Bayram Futbol Turnuva Ortaokul (1)İmam Hatip Ortaokulu’nu 3-0 yenmeyi başardı.
Termal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Aslan,” Termal’de miniklerimizi, gençlerimizi her daim sporla buluşturmaya devam ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağanı olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçemizde futbol turnuvası düzenledik. Organizasyonmuzda yer alan Termal Ortaokulu, Termal İmam Hatip Ortaokulu Akköy Ortaokulu ve Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu güzel turnuvayı şölen havasında tamamlayacağız” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz