İlimizin genç ve başarılı file bekçilerinden Ufukcan Tatlı, Doğuşspor Kulübü çatısı altında açtığı kaleci okuluyla yeni yıldızlar yetiştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Siyah Beyazlı ekibe ait tesislerde Çarşamba ve Cuma günleri 20:00-21:00 saatleri arasında Yalova ve Türk futbolunda kalecilik yapacak yeni yıldızlar için antrenmanlarına start verdi. Ufukcan’ın verdiği kaleci eğitimleri için bilgi almak isteyen kaleci ve kaleci adayları 0551 956 03 61 nolu numarayı arayarak bilgi alabilirler.
Kendisi de Doğuşspor altyapısından yetiştikten sonra son iki sezonda Süper Amatör Kümede mücadele eden Sugören Gençlerbirliği’nin kalesini başarıyla koruyan Ufukcan Tatlı kendisi gibi başarılı olacak kaleci adaylarına yönelik kaleci okulunda çalışmalara başladı. 
Yalova Sugoren Genclerbirligi Genc File Bekci Kaleci Okul Dogusspor (5)“Tüm kaleci adaylarını bu okula davet ediyorum”
Ufukcan Tatlı,”  Her zaman en iyisini hedefleyen birisiyim. Bugüne kadar çalışmalarımı bu felsefeyle gerçekleştirdim. Yalova’da kaleci eğitimlerine yönelik bir spor okulu açığı vardı. Gelen talepleri Doğuşspor çatısı altında değerlendirmeye aldık. Haftanın iki günü Çarşamba ve Cuma günleri kaleci kardeşlerimize ve kaleci olmak isteyen genç yeteneklere yönelik antrenmanlarımıza başladık. Kaleci okulumuzla ilgili bilgi almak isteyenler 0551 956 03 61’den bana ulaşarak bilgi alabilirler” diye konuştu.

Doğa Sporları Festivali’nde Adrenalin Dolu Günler Başlıyor Doğa Sporları Festivali’nde Adrenalin Dolu Günler Başlıyor

Yalova Sugoren Genclerbirligi Genc File Bekci Kaleci Okul Dogusspor (4)Yalova Sugoren Genclerbirligi Genc File Bekci Kaleci Okul Dogusspor (3)Yalova Sugoren Genclerbirligi Genc File Bekci Kaleci Okul Dogusspor (1)

Editör: Arda Yavuz