Oynadığı tüm maçları kazanan ve en yakın rakibine 6 puan fark atan 1877 Üvezpınarspor 21 puanla zirvede yer aldı. Termal ekibini 15 puana sahip Kadıköyspor ve 12’şer puanlı Soğucak ile Coşkunspor takımları takip etti. Ligin ilk yarısını ise oynadığı maçlarda puan yüzü göremeyen Armutlu Esnafspor son sırada noktaladı.

Yedinci haftanın açılış maçında Soğucakspor ile Coşkunspor kozlarını Amatör Saha-1’de paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazarak Süper Amatör Küme için iddiasını sürdürdü. Yine aynı sahada oynanan Armutlu Esnafspor ile Kaytazdere Belediyespor arasındaki maç ise gol düellosuna sahne oldu. Karşılaşmadan Altınova temsilcisi 6-3’lük galibiyetle ayrılmayı başardı. Doğanspor ile Termal Belediyespor takımları Amatör Saha-1’de karşı karşıya gelirken konuk ekip maçı 1-0 kazanıp evine 3 puanla döndü.

YOSK Avrupa’da Üç Adım Öne Geçti YOSK Avrupa’da Üç Adım Öne Geçti

İlk yarının son haftasının kapanış maçında ilk iki sırada bulunan Kadıköyspor ile 1877 Üvezpınarspor karşılaştı. Nefes kesen mücadeleyi Termal ekibi 4-1’lik skorla kazanıp 3 puanı hanesine ekledi. Aranın olmayacağı Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunda sekizinci hafta maçları 17-19 ve 20 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

yalova-uvezpınar-zirve-futbol-mac-maraton (1)

Editör: Arda Yavuz