Yalova gazetesine özel açıklamalarda bulunan Baz Teknik’in sahibi Batuhan Biçer, hızlı ve kurumsal  bir kimlikle hizmet etmeyi amaçlıyor. Yalova'nın işletme ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunan Baz Teknik, sektördeki yenilikçi yaklaşımıyla da dikkat çekiyor. Açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek kesti.

Yalova Baz Teknik Hizmet Yeni Acilis Batuhan Bicer (4)Yalova'da sanayi ve ticarette önümüzdeki 10 yıl içinde büyük bir gelişim öngördüklerini belirten Biçer, "2011 yılından beri bir çok markanın Yalova temsilciliğini üstlendiğim bu süreçte yeni bir marka yaratıp doğup büyüdüğüm şehre hizmet etmek ve istihdam sağlamak amacıyla kurduğumuz Baz Teknik’i 27 Nisan 2024 yılında hayata geçirdik. Baz Teknik sayesinde bir işletme veya eğitim kurumlarına evrak, baskı, çoğaltma ve tarama gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için cihaz desteği, kiralama, teknik destek ve sarf malzeme desteği sağlıyoruz. Geleneksel işletme tecrübemizi yenilikçi bir bakış açısıyla ileriye taşımak istiyoruz" dedi.

Yalova Baz Teknik Hizmet Yeni Acilis Batuhan Bicer (1)Yaptıkları işin temel sorunlarından biri olan iletişim ve hız problemine de değinen Biçer, Yalova’nın küçük bir il olmasına rağmen iki farklı bölgeye ayrıldığını söyleyerek bu durumu gidermek adına saha operasyonunda ilk kez uygulamaya geçecek olan kurye ile sarf desteği sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, teknik yeterliliği olmayan personellerin müdahalelerine çözüm getirerek müşterileri bilgilendireceklerini ve sorunların önüne geçeceklerini vurguladı.

Türk Eğitim-Sen’den Milletvekillerine Mektup Türk Eğitim-Sen’den Milletvekillerine Mektup

Baz Teknik, özel tasarımlı saha aracıyla %80'ini yerinde ve aynı günde çözüme ulaştırabilecek seviyeye geldiğini belirterek, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Baz Teknik Hizmet Yeni Acilis Batuhan Bicer (7)Yalova Baz Teknik Hizmet Yeni Acilis Batuhan Bicer (5)Yalova Baz Teknik Hizmet Yeni Acilis Batuhan Bicer (6)Yalova Baz Teknik Hizmet Yeni Acilis Batuhan Bicer (2)

Editör: Arda Yavuz