Turnuvaya İstanbul, Bursa, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Zonguldak başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden 150'nin üzerinde sporcu katıldı. YTSK'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuva, tenis tutkunlarını bir araya getirerek Türkiye genelinden gelen sporcuların mücadelesine sahne oldu. Kadınlarda 30 ve 50+ yaş arası sporcular grup maçları yaparken, erkeklerde ise 30 ve 60+ yaş üzeri grup maçlarında mücadele ediyor.

Ali Kayalı’nın İsminin Verildiği Türkiye Şampiyonası Start Aldı Ali Kayalı’nın İsminin Verildiği Türkiye Şampiyonası Start Aldı

Yalova Tenis Spor Haber Gazete Manset Baskan Roportaj (6)

Yalova Tenis ve Spor Kulübü Başkanı Ünsal Kıran, turnuvanın Yalova'ya olan sevgisini yansıttığını belirterek, " Turnuvamız 8 yıldır devam eden bir turnuva. 40 kişilik gruplarla başlayıp şu anda 150 kişiye kadar ulaşmış durumda. Atatürk Yürüyen Köşk Turnuvası. Türkiye genelinden herkesin katıldığı bir turnuva. Çok başarılı ile gidiyor ve Yalova'ya çok büyük bir katma değer sağlıyor. Çevredeki otellerin şu anda hemen hemen hepsi dolu. Misafirperver olarak gözüktüğümüz için çok yoğun bir ilgi var Yalova'ya. Genelde hafta sonu turnuvalarına çok katılım olmaz. Yalova için özellikle insanlar çok fazla geliyor, çok tutuluyor. İnşallah daha fazlasını da yapacağız. Toprak kortumuz bitince biraz daha artıracağız bunu. 5 Mayıs'a kadar, Pazar gününe kadar devam edecek. 30 yaşından 70 yaşına kadar katılımcılar var. Turnuvanın amacı sosyalleşmek, Yalova'yı tanıtmak, tenisin gelişmesini sağlamak, Yalova'ya katma değer sağlamak. Yalova'da 8 senedir yapılan tek ulusal turnuva ve devam da edecek inşallah” diye konuştu. Turnuva 5 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Yalova Tenis Spor Haber Gazete Manset Baskan Roportaj (5)Yalova Tenis Spor Haber Gazete Manset Baskan Roportaj (4)

Editör: Arda Yavuz