İbrahim Zent’in yardımları ile düzenlenen piknikte Dernek Başkanı Ergül Dağcı, “Biz de Varız Engelliler Derneği olarak artık tam anlamıyla bir aile olduk. Yeni katılan üyelerimiz de bu aile ortamına kolayca uyum sağladığını görmekten mutluluk görüyorum.

Yalova’da bu kadar kısa zamanda bu kadar sıkı sıkıya bağlanan ve engellilerin omuz omuza verdiği kaçak bahis bir ortam oluşturan tek kuruluş olmanın sevincini yaşıyoruz.  Bu ortamın benzersizliğinin piknikteki üyelerin gözlerindeki coşkulu pırıltıdan açıkça görülüyor. Ve o pırıltıyı, heyecanı görmenin tüm yorgunluklara ve sıkıntılara değerdir. 

Biz de Varız Engelliler Derneği’nin kuruluş gerekçesinin ne kadar haklı olduğunu her geçen gün daha çok hissedildiğini görmenin gururu içindeyiz.”dedi. Dağcı, engellilerin Engelliler Haftası içinde bulunduğu bu güzel günde eğlenceli zaman geçirebilmeleri ve günlük sıkıntılarını bir anda olsa unutabilmeleri adına böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek organizasyona katkılarından dolayı İbrahim Zent’e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim