SPOR

TB2L’de İlk Yarı Tamamlandı

Acarspor’un mücadele ettiği Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubunda ilk yarı maratonu tamamlandı. Birbirinden çekişmeli geçen 7 haftalık maratonu 12 puan ve averajla Ege Üniversitesi Daçka lider olarak tamamlarken, Ege ekibini aynı puana sahip Net Değerleme Mavi Birlik ve Pizza Bulls Co Basket takip etti. Küme düşme hattını 8 puanla İstanbul Ankaspor ve 7 puanda kalan Sarı Lacivertli ekibimiz oluşturdu.

7. haftanın açılış maçında iki şampiyonluk adayı Pizza Bulls Co Basket ile Ege Üniversitesi Daçka kozlarını Caferağa Spor Salonunda paylaştı. Maçı 60-58’lik skorla konuk ekip kazanmayı başardı. Adana Sertaş Spor’a konuk olan Net Değerleme Mavi Birlik takımı evine 72-61’lik galibiyetle dönmeyi başardı.

Saha ve seyircisi önünde İstanbul Efendileri’ni ağırlayan Acarspor parkeden 126-67’lik mağlubiyetle ayrıldı. İstanbul Ankaspor ise ilk galibiyetini İlkler Şehri Uşak’ı 74-70 devirerek elde etti. Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubunda ikinci yarı maratonu 13 ve 14 Ocak 2024 tarihleri arasında oynanacak maçlarla start alacak.