SPOR

YOSK Son Maçına Antep’te Çıkıyor

Bu sezon Türkiye Basketbol Federasyonu’nun himayesinde düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) son maçına bugün çıkıyor.

Hafta sonunda EuroCup-2 maçlarına ev sahipliği yapan Yeşil Kırmızılı ekibimiz normal sezonunun 18. Haftasında Play-Off’u garantileyen Gazişehir Gaziantep’in konuğu olacak. İki takım 13 Mart Çarşamba günü saatler 13:00’ı gösterdiğinde Talat Özkarslı Spor Salonunda kozlarını paylaşacaklar. Mücadeleyi Dinçer Möral, A. Bahadır Vicdan ve Ali Çalışkan hakem üçlüsü yönetecek. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan karşılaşmada gülen taraf 89-62’lik skorla Gazişehir Gaziantep olmuştu. Bu karşılaşma ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunda normal sezon tamamlanacak. 
Grubun diğer karşılaşmalarında ise Muş BESK evinde Karabük Demir Kartal’ı 52-50 yenerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi sahasında Tosyalı İskenderun engelini 59-50’lik skorla geçti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 71-60 boyun eğerken, lider Galatasaray Tunç Holding ise son haftayı bay geçti.