Başkan Kurt, Kaymakamla Görüştü Başkan Kurt, Kaymakamla Görüştü

Termal Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Hoş Geldin Bebek” projesi hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve eşi İlknur Acar, Termal ilçesi Üvezpınar ve Gökçedere mahallelerinde çocuk sahibi olan Yıldız-Mesut Akçay ve Melike-Alican Acar çiftlerini evlerinde ziyaret ettiler. Çiftlere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Acar çifti, dünyaya yeni gelen bebekleri severek hayırlı bir gelecek dileğinde bulundular. Miniklere ilk hediyelerini de Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar takdim etti.
Termal’de dünyaya gelen her bir bebekle birlikte kendilerinin de çok büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Acar çifti, “Termal Belediyesi olarak, ilçemizdeki her yeni doğan bebeği ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz. Onların sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümeleri için elimizden geleni yapıyoruz. ‘Hoş Geldin Bebek’ projesiyle de ailelerimizin mutluluğuna ortak olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle, yeni doğan bebeklerimizin ailelerine bir kez daha hayırlı olsun diyor, sağlık ve mutluluk diliyoruz” diye konuştular.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yıldız-Mesut Akçay ve Melike-Alican Acar çiftleri ise, “Belediye Başkanımız H. Sinan Acar ve eşi İlknur Acar’a bizleri evimizde ziyaret ederek, bebeklerimize hediyeler verip, hayırlı olsun dileklerinde bulundukları için çok teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret, bizim için çok anlamlı ve değerli. Belediye Başkanımızın ve eşinin ilgi ve alakaları, bizleri çok mutlu etti. Bebeklerimizin sağlığı ve geleceği için dua ediyor, başkanımıza ve eşine de çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.
yalova-belediye-baskan-es-bebek-ev-ziyaret (1)

Editör: Arda Yavuz