Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini Kamuoyuna Sundu Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini Kamuoyuna Sundu

Akmeşe, öğrenci ve öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek okuldaki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Program boyunca öğrencilerin şiir ve öykülerini dinleyen Akmeşe, “Yalova Termal Fen Lisemiz tarafından il geneli tüm lise öğrencilerimize hitap eden ve geleneksel olarak düzenlenen, bu yıl 18.si gerçekleştirilen ‘Yazsın Kalemler Şiir ve Öykü Yarışması’ programı ve yarışma süreci yerinde takip ettik. Ayrıca öğrenci ve öğretmenlerimizle okulumuzda gerçekleşen eğitim faaliyetleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Çalışmalara katılan ve katkı sunan yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Yarışmanın amacının gençleri edebiyatla buluşturmak ve yaratıcılıklarını desteklemek olduğunu belirten Akmeşe, bu tür etkinliklerin öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Il Milli Egitim Mudur Termal Fen Lise Siir Oyku Yarisma (2)Yalova Il Milli Egitim Mudur Termal Fen Lise Siir Oyku Yarisma (3)Yalova Il Milli Egitim Mudur Termal Fen Lise Siir Oyku Yarisma (1)

Editör: Arda Yavuz