2023-2024 sezonuna Gölcükspor’da golcü oyuncu, sezonun kalan kısmında Bölgesel Amatör Lig 8.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kilis Belediyespor’a transfer oldu. Yalovaspor ve Talasgücü Belediyespor’da Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk kupasını kaldıran bu sevinci yeni takımında üçüncü kez yaşamak istiyor.

Alperen Topçular kimdir?

TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

Futbola Safranyolu Doğuşspor altyapısında başlayan 26 yaşındaki Alperen Topçular santrafor, sağ ve sol kanat ile forvet arkası pozisyonlarda görev yapabiliyor. Son yıllarda genelde forvet ve kanatlarda şans bulan Alperen, Doğuşspor’dan Yalovaspor altyapısına dahil edildi. Beşiktaş, Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük formalarını terleten Alperen, Kardemir Karabükspor’la profesyonelliğe geçiş yaptı. Sonrasında Kozanspor, Çanakkale Dardanelspor, Orhangazi Belediyespor ve Kadıköyspor’da oynayan Alperen Topçular, Karapınarspor’da görev almasının ardından altyapısından yetiştiği Yalovaspor’a geri döndü. Yeşil-kırmızılı takımla 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Alperen, Yalovaspor ile 3. Lig’de de kısa bir süre görev yaptıktan sonra Karaköprü Belediyespor’a transfer oldu. Erbaaspor, Bursa Yıldırımspor ve Büyükçekmece Tepecikspor’da da oynayan Alperen, geçen sezonun ikinci yarısında Tepecik’ten Kayseri Talasgücü Belediyespor’a geçerek amatöre dönüş yaptı.  Bu sezona Gölcükspor’da başlayan başarılı oyuncu kalan kısımda ise Kilis Belediyespor formasını terletecek.

Yalovalı oyuncu -21 Ligi’nde 25 maçta 11 gol, U-16 Elit Akademi Ligi’nde 25 maçta 2 gol, U-17 Elit Akademi Ligi’nde 30 müsabakada 3 gol attı. U-19 Elit Akademi Ligi’nde 4, Türkiye Kupası’nda da 9 karşılaşmada forma giydi. Bölgesel Amatör Ligi’nde 61 kez yeşil çime çıkan Topçular rakip fileleri 18 kez, TFF 3. Liginde ise 84 maçta ise 13 gol atma başarısı gösterdi.

Editör: Arda Yavuz