Başkan Acar; Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz Başkan Acar; Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Regaip Kandilinin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu, bu gecede vicdan muhasebesi yaparak, küslük ve dargınlıklara son verilmesi, barış, dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi gerektiğini ifade etti.
Acar, mesajında Recep, Şaban ve Ramazan aylarının, rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin bulunduğu, Ramazan Bayramı’yla da maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen manevi yükseliş, bağışlanma ve fırsat ayları olduğunu kaydetti.
Acar, “Bu aylarda sevgi, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duyguları en üst seviyeye çıkar. Saygı ve yardımlaşma duyguları doruğa ulaşır. Bu müstesna gecelerden biri olan Regaip Kandili’nde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) kutlu yolculuğunun ışığında, Yüce Yaradan’a, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalıyız. Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, mübarek üç ayların başlangıcındayız. Böylesine mana yüklü, manevi duyguların doruk yaptığı, bağışlanma ve fırsat ayları olan üç aylar içerisinde kandillerimizi özüne yakışır şekilde idrak etmeliyiz.” dedi.
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, mesajının sonunda, tüm İslam aleminin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ederek, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz etti.
 

Editör: Arda Yavuz