Yalova’da Orman Yangını! Yalova’da Orman Yangını!

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, engelli bireylerin yaşamın her alanında kendilerine yer bulmaları için birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurguladı.

Acar, “Bizim kalbimiz, Termal’imize yaptığımız hizmetlerimizde merhameti, doğruluğu, vicdanı şiar edinmiştir. Yaptığımız ve yapacağımız tüm projelerimizde toplum menfaati gözeterek hareket ederiz, çünkü dinimiz insanı yaratılmışların en değerlisi ve şereflisi olarak görür. Bizler de bu bağlamda insana yatırım yaparak, hizmetlerimizi en üst seviyede gerçekleştiririz.” dedi.
Dezavantajlı hemşerilerinin sosyal hayatta aktif olarak varlık göstermelerinin, şüphesiz ki ilçeyi daha ileriye taşıyacağını ifade eden Acar, “Değerli kardeşlerim, sosyal ve kültürel yaşamın içerisinde her zaman sizleri aktif olarak dimdik ayakta görmek, bizlerin gurur kaynağı olacak, Termal’imizi daha da güçlendirecektir. Sizlerin de gayreti ve desteği ile tüm ihtiyaçların karşılanacağı zemini oluşturarak, geleceğe hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Termal olarak bunu hep birlikte başaracağız. Her şeyin en güzeline layık bu kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak desteği sağlamak, her birimizin insani görevlerinden bir tanesidir.” diye konuştu.
Toplumsal bilincin ve farkındalığın daha da artmasını dileyerek, engelli bireylerin daima yanlarında olduğunu açık yüreklilikle yineleyen Acar, “Bu duygularla, toplumsal bilincin ve farkındalığın daha da artmasını diliyor ve onların daima yanlarında olduğumu açık yüreklilikle yineliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: Arda Yavuz