Adnan Menderese Mahallesi Nedret Ayaz Kapalı Pazaryeri’nde yapılan şenliğe Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları da katılım sağladı.
Yalova Belediye Baskan Mıhlama Senlik Trabzon Rize (6)Burada diğer STK temsilcileri ve şenliğe katılım sağlayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tutuk, vatandaşlarla sohbet edip fotoğrafta çektirdi. Programda sahneye davet edilen Başkan Tutuk bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına katılım sağlayan vatandaşları selamlayarak başlayan Tutuk şöyle devam etti: “Yalova Belediyesi olarak derneklerimize imkanlarımız ve yasalar çerçevesinde desteğimizi her zaman veriyoruz. Burada kurtuluş günü için düzenlenen programda bir araya geldik. Bende Karadeniz kökenli bir ailenin bireyi olarak burada olmaktan mutlu olduğumu sizlere belirtmek isterim. Buradan başkanlarıma yapmış oldukları etkinlik için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ayrıca Başkan Tutuk konuşmasında Yalova Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları ve önümüzde ki dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgiler verdi.

Aktiffelsefe 35 Yaşını Kutlayacak Aktiffelsefe 35 Yaşını Kutlayacak

Yalova Belediye Baskan Mıhlama Senlik Trabzon Rize (5)Yalova Belediye Baskan Mıhlama Senlik Trabzon Rize (4)Yalova Belediye Baskan Mıhlama Senlik Trabzon Rize (3)Yalova Belediye Baskan Mıhlama Senlik Trabzon Rize (2)

Editör: Arda Yavuz