31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde son gün heyecanı yaşandı. 21 Kasım Salı Günü aday adayı başvurularını tüm Türkiye’de almaya başlayan Cumhuriyet Halk Partisi 5 Kasım Salı günü son aday adayı başvurularını aldı.

24 Kasım Cuma günü aday adaylarını tanıtmaya başlayan CHP Yalova yönetimi, 27 Kasım ve 28 Kasım tarihlerinde de yeni isimleri kamuoyuna açıklamıştı. İlk olarak 28 Kasım Salı günü son aday adayı başvurularını alacağını açıklayan CHP, 5 Kasım Salı gününe kadar başvuru sürelerini uzatmıştı. 28 Kasım’a kadar Yalova ili içerisinde toplam 23 aday adayını açıklayan CHP Yalova, başvurunun son günü 5 ismi daha duyurdu ve toplam 28 aday adayı ile süreci tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Yönetimi, 5 Aralık Salı günü CHP İl Binası’nda kalan 5 ismi daha açıkladı. Yalova Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Orhan Özkan, Tarık Buğra Evin, Sinan Giray, Çınarcık Belediye Başkanı aday adayı Harun Karademir ile Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Acar teker teker söz alarak kendilerini tanıttı ve seçildikleri taktirde yapmak istediklerini anlattı. Aday adaylarının tanıtımına Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdem Doğancı ve Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel katılarak aday adaylıklarını açıklayan isimlerin heyecanlarına ortak oldu.

Büyükgümüş; Bir Vicdan Yükselişini İzliyoruz Büyükgümüş; Bir Vicdan Yükselişini İzliyoruz

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-chp-yerel-secim-aday-adaylik-cinarcik-kadikoy (7)yalova-chp-yerel-secim-aday-adaylik-cinarcik-kadikoy (5)yalova-chp-yerel-secim-aday-adaylik-cinarcik-kadikoy (4)yalova-chp-yerel-secim-aday-adaylik-cinarcik-kadikoy (1)yalova-chp-yerel-secim-aday-adaylik-cinarcik-kadikoy (2)

Editör: Arda Yavuz