23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 168 sporcunun kaydı ile Yalova Uğur Okulları katkısı ile Yalova Satranç İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 27-28 Nisan tarihlerinde yapıldı.

YOSK Avrupa’da Üç Adım Öne Geçti YOSK Avrupa’da Üç Adım Öne Geçti

Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve özel ödül sponsoru Yalova Uğur okulları tarafından verilen satranç takımları Yalova Uğur okulları Genel Müdürü Ali Özbağcı, Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, Yalova İl Hakem Kurulu Üyesi Sabahattin Şavklıyıldız ve turnuvada görev yapan hakemler tarafından takdim edildi.

Ayrıca Yalova Uğur okulları turnuvada oynayan her sporcuya yüzde 20 eğitim bursu vereceğini belirtti.

Satranç İl temsilcisi Erkan Şat Yalova Uğur Okulları yönetimine çatranç sporuna verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek özel okulların bu tür destekleri ile Satranç sporcularının çok daha yüksek başarılara ulaşacağını belirtti.

Yalova Ugur Okulllari Satranc Turnuva 23 Nisan Bayram (8)Yalova Ugur Okulllari Satranc Turnuva 23 Nisan Bayram (7)Yalova Ugur Okulllari Satranc Turnuva 23 Nisan Bayram (6)Yalova Ugur Okulllari Satranc Turnuva 23 Nisan Bayram (4)Yalova Ugur Okulllari Satranc Turnuva 23 Nisan Bayram (3)Yalova Ugur Okulllari Satranc Turnuva 23 Nisan Bayram (2)Yalova Ugur Okulllari Satranc Turnuva 23 Nisan Bayram (1)

Editör: Arda Yavuz