Ülkemizdeki belediyelerin bir kısmında sosyal sorumluluk alanında birbirinden farklı projeler gerçekleştiriliyor. Bu etkinliklerin gerçekleştirildiği belediyelerden biri olan Çınarcık Belediyesi, ilçedeki kadınlar için örnek bir projeye imza atmıştı. “Çocuklar Okula Anneler Spora” adı verilen proje ile ilçedeki kadınlar ücretsiz bir şekilde spor yaparken bu kapsamda gerçekleştirilen fitness ve pilates etkinliklerine ilgi günbegün artıyor.

Çınarcık Kent Konseyi 2024 Yılı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Çınarcık Kent Konseyi 2024 Yılı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Yalova Cinarcik Belediye Proje Cocuk Anne Spor Fitness Pilates (2)Hüdaverdi Aydın İlkokulu’nun kapalı spor salonunda; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılan etkinlikler, gündüz ve akşam olarak iki grup halinde gerçekleşirken toplam katılımın 240’a kadar ulaştığı öğrenildi.

Çınarcık Belediyesi bu projeye kayıt olmak isteyen vatandaşların 444 04 77 no’lu hattan (1136) dahili numarayı arayabileceğini ya da Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliği biriminden kayıt yaptırabileceklerini duyurdu.

Yalova Cinarcik Belediye Proje Cocuk Anne Spor Fitness Pilates (3)

Editör: Arda Yavuz