Çınarcık belediyesi Haberleri

çınarcık belediyesi haberleri ve güncel çınarcık belediyesi gelişmeleri, çınarcık belediyesi ile ilgili tüm video, çınarcık belediyesi fotoğrafları ve çınarcık belediyesi haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, ilçede kış aylarında uygulanan çift yön trafik uygulamasına geçildiğini kamuoyuna duyurdu.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi ekipleri, ilçenin önemli yerlerinden biri olan Üçreisler refüjünde genel temizlik çalışması gerçekleştirdi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala ilçedeki okulların bahçelerinde temizlik çalışmalarına hız verdi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına son sürat devam etti.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi’nin İstihdam Masası Birimi, işveren ve iş arayan vatandaşları buluşturarak işsizlik sorununa çare oluyor.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, sonbahar mevsiminin başlamasıyla birlikte ilçe merkezindeki mazgal ve kanalizasyon rögarlarında kapsamlı temizlik çalışmaları başlattı.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, Numanoğlu Sokak'ta meydana gelen ana isale hattı arızasının ekipler tarafından hızla onarıldığını duyurdu. Arıza, belediye ekiplerinin füzyon kaynak...

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi ekipleri, ilçedeki eski ve yeni mezarlıklarda yürüttükleri bakım ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, kent genelinde sürdürülen altyapı iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri, bu kapsamda son olarak Bitlis Mahallesi’nde...

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala ilçemizde bulunan devlet okullarının bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, Koru beldesinde bulunan su deposundaki önemli bir bakım çalışmasını tamamladı.

SPOR

Çınarcık Belediyesi’nin ilçede yaşayan kadınlara özel ücretsiz yaz spor etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.  Bu etkinlikler çerçevesinde, her yaş grubundan...