Şifa ve sağlık veren termal su ile konfor ve müşteri memnuniyetini birleştiren Black Bird Termal Otel, iftar yemekleri ile müşterilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Otelin satış ve pazarlama sorumlusu Buket Çanlı, “Bu yıl otelimizde toplu iftar organizasyonları düzenlemenin hazırlığı içerisindeyiz. Otelimizin teras havuz başında fasıl eşliğinde Osmanlı Türk Mutfağı’nın en özel lezzetleri ile müşterilerimizi ağırlamayı ve onları eşsiz misafirperverliğimizle buluşturmaya davet ediyoruz. Gruplar dışında dileyen müşterilerimiz restoranımızda Osmanlı –Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabilirler” diye konuştu.

Black Bird Termal Otel olarak Yalovalı müşterilerin konaklama yapmadan termal ve spa hizmetlerinden de faydalanabileceğini belirten Çanlı, düzenledikleri kampanyalar hakkında bilgi verdi. Termal otellerin Spa ve termal olanaklarının pahalı olduğu şeklinde oluşan algının gerçekliği olmadığını belirten Çanlı, “Yalova’dan misafirlerimiz de konaklama yapmadan otelimizin spa ve termal olanaklarından faydalanabilirler. Bunun için kampanyalarımız mevcut. Spa  bölümümüzde bulunan Türk Hamamı, Sauna, buhar odası, tuz odası, teras havuzu gibi bölümlerden 8 ile 20 saatleri arasında hafta içi günlük 40 Lira ve hafta sonu ise günlük 50 Lira karşılığında gün boyu faydalanmak mümkün” diye konuştu.

Black Bird Otel’de masaj ve cilt bakımı gibi hizmetlerin de işlerinin ehli ve profesyonel uzmanlar tarafından tamamen bitkisel ürünlerle gerçekleştirildiğini belirten Çanlı,”Spa bölümümüzde müşterilerimiz masaj ve cilt bakımı ile hem stres atıp, hem de güzelleşmenin ve sağlık bulmanın keyfini yaşayabilirler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim