Bahçelievler Mahallesi Fatih Caddesi'ndeki Sahil Mağazası 2 Eylül 2016 Cuma günü (yarın) saat 14:00'da açılıyor. Yalova'nın en önemli alışveriş merkezlerinden olan Fidanlar AVM'nin sahil mağazası törenle hizmete giriyor.
Yalova'nın en büyük marketler zincirine sahip Fidanlar AVM'nin Bahçelievler Fatih Caddesi sahil mağazası yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.Fidanlar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Yalova halkına hizmeti ayaklarına götürmekten gurur duyduklarını belirterek, Bahçelievler Mahallesi Fatih Caddesi'ne yeni sahil şubesinin modern ve ferah bir alışveriş merkezlni hizmete sokacakları için çok mutlu olduklarını belirterek Cuma günü Yalova'da yaşayanları açılışa davet ediyoruz" denildi.
Binlerce Ürün, Kaliteli ve Uygun Fiyatlar
Açıklamada, 87 yıllık tecrübeleri ile Yalova halkının güvenini kazandıklarına değinilerek, "Mağazalarımızda tecrübeli personelimizle ve yeni dinamik elemanlarımızla ile hizmet vermekteyiz. Uzun yıllardır kaliteli ürünleri son derece uygun fiyatlara sunmaktayız. Güler yüzlü ve deneyimli personelimizle verdiğimiz hizmetten gurur duyuyoruz. Yüzde 100 yerli sermayeli şirketimiz Yalovalılar'dan gördüğü destekle daha da büyüyecektir. Açılışımıza tüm Yalova halkını davet ediyoruz." sözlerine de yer verildi.
Açılışa özel sürpriz indirimler ve ikramlar vatandaşların yüzünü güldürecek. Yalova'nın en kıdemli ve köklü kuruluşlarından olan Fidanlar'ın açılışı coşkulu ve sürprizlerle dolu olacağı bekleniyor.

 

Editör: TE Bilişim