Yapı Kredi Bankası ziraat odaları ile yaptığı işbirliğine bir yenisini daha ekledi. Yalova Ziraat Odası ile Yapı Kredi arasında imzalanan protokol çerçevesinde birlik üyeleri artık Yapı Kredi Tarım Bankacılığı'nın sunduğu avantajlardan yararlanabilecekler. 
Yapı Kredi Tarım Bankacılığı müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Yalova Ziraat Odası ile işbirliği protokolü imzalayarak oda üyelerine daha avantajlı tarımsal kredi fırsatları sunmaya başladı. Oda merkezinde düzenlenen imza törenine Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli'nin yanısıra Yapı Kredi Bursa 1 Saha Müdürü Mehmet Kul, Yapı Kredi Yalova Şubesi Müdürü Nuri Yılmaz ve Marmara Bölgesel Tarım Bölge Yöneticisi Yunus Gürsoy katıldı. 
Yalova Ziraat Odası üyelerinin Yapı Kredi Bankası Tarım Bankacılığının tüm yeni ürün ve hizmetlerinden yararlanmasını amaçlayan protokolün imza töreninde konuşan Yapı Kredi Yalova Şubesi Müdürü Nuri Yılmaz, "Yapı Kredi olarak tarım ve hayvancılık sektörüne desteğimiz devam ediyor. Son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışına paralel olarak bu alanlarda yenilikçi çalışmalar geliştirdik. Yaygın şube ağımızın bulunduğu Marmara Bölgesindeki uzman çalışanlarımız hem segmentteki bilgi ve hizmet kalitesini arttıracak hem de müşterilerimize hayvancılık ve tarım finansmanı konusunda danışmanlık verecek. Bölgenin tarımsal üretim açısından en zengin yörelerinden birisi olan Yalova için hazırladığımız kredi protokolü sayesinde Yalovalı ziraatçilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı finansman fırsatları sunmaktan büyük mutluluk duyacağız" dedi. 
Türkye'nin büyüyen ekonomisine ve çiftçilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmanın Yapı Kredinin öncelikleri arasında yer aldığını belirten Yılmaz, "Yapı Kredi olarak ülkemizin geleceği için startejik önemi olduğunu düşündüğümüz tarım sektörünü desteklemeye daha verimli işletmeler oluşturmaya finansman ve danışmanlık hizmetlerimizle çiftçi ve üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim