77 İlde “Mercek-19” Operasyonları Düzenlendi 77 İlde “Mercek-19” Operasyonları Düzenlendi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Maddeler ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Toplumsal Bilincin oluşmasına yönelik bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda;

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 10 Eğitim faaliyeti ile Okul yöneticileri, öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri ile Öğrenci Velilerine yönelik “Narkoanne & Narkorehber Yetişkin Eğitimi” düzenlendi.

Yalova Il Emniyet Mudurluk Narkotik Anne Uyusturucu Egitim (2)Uyuşturucu madde kullanımı ve uyuşturucu madde bağımlılığı hususunda bilinçli, farkında olan bir toplum hedefiyle gerçekleştirilen bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları sürecinde Tamamı Anne ve Anne Adayı olmak üzere Toplam 600 vatandaşa ulaşıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, “Toplumun Huzur ve Güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemizde; uyuşturucuya hayır diyebilen bir toplum inşa etmek amaç ve hedefimiz kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerini kullandı.

Editör: Arda Yavuz