Güzel bir açılışla başlayan etkinlik, geleneksel muhlama lezzeti ile misafirlerini ağırladı. Bu şenlik, hem Rizelilerin hem de Trabzonluların birbirleriyle kaynaşmasına ve birlikte güzel vakit geçirmesine olanak tanıdı. Gökhancan Boşnakoğlu'nun sahne almasıyla birlikte etkinlik, müzik ve eğlence dolu bir atmosfere dönüştü. Sanatçının performansı, katılımcıları coşturarak etkinliği unutulmaz kıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise yöresel dans gösterileriyle birlikte şenlikte keyif dolu anlar yaşandı.

Tarımsal Eğitim Çalışmaları Hızla Devam Ediyor Tarımsal Eğitim Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Yalova Rizeliler Kultur Dayanisma Dernegi Trabzonlular Dernegi Muhlama Senlik (4)Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Himmet Bakırcı emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız nezdinde tüm protokol üyeleri ve sevgili Yalova halkımıza, hemşerilerimize hoş geldiniz diyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 100. Yılı Kutlamaları kapsamında, ve Türkiye Yüzyılı başlığında Rizeliler ve Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Dernekleri olarak ortaklaşa ilk Muhlama şenliğimizde, sizlere yöresel yemeklerimizden muhlama ikramımızı, yöresel sanatçılarımızın sesi ve müzikleri eşliğinde sunuyoruz. Rize ve Trabzon insanımızın, çalışkanlıkları, cömertlikleri, misafirperverlikleri ve liderlik, öncülük vasıflarının ön planda olması bizlerin de sizlerle buluşmamızı etkileyen öncelikli özelliklerimizden. Bu öncülüğü son 20 yıldır yurt genelinde hakim kılan başta sayın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan, Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol,Tahsin Becan’a ve Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Rizeliler Kultur Dayanisma Dernegi Trabzonlular Dernegi Muhlama Senlik (3)Yalova Rizeliler Kultur Dayanisma Dernegi Trabzonlular Dernegi Muhlama Senlik (2)

Editör: Arda Yavuz