Altıner, sağlıktaki yeni yapılanma kapsamında Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin kurulduğunu dile getirdi. Yeni birimin hastanelerin daha verimli çalışmasını sağlayacağını dile getirerek, “Artık ilimizdeki hastaneler Genel Sekreterliğe bağlı olacak. Vatandaşı ilgilen kısmında bu birimle çok büyük bir değişiklik olmayacak. Hastanelerimiz hizmet vermeye devam edecek. Birlikteki mantık sağlık hizmetini daha iyi hale getirilmesi ve maliyetleri daha da azaltmak. Kurumlar arasındaki koordinasyon daha iyi sağlanacak. Yapı olarak direk Kamu Hastaneler Kurumu’na bağlıyız. Bu da bürokrasinin daha hızlı olmasını gerçekleştirecek” dedi.

Yalova Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdare Mali Daire Başkanı Fatih Seyran ise vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için çalışacaklarını belirtti.

Altıner Kimdir

1970 Manisa Kırkağaç doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da yapan Altıner, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Kastamonu’da 2 yıl görev yaptıktan sonra Bursa’ya atanan Altıner, burada çeşitli birimlerde görev aldıktan sonra Sağlık İl Müdür Yardımcılığı görevini 2002-2008 yılları arasında yürüttü. En son Sağlıkta Dönüşüm Projesi’nde saha koordinatörü olarak görev alan Altıner, Yalova’ya Hastaneler Birliği Genel Sekreteri olarak atandı.

Editör: TE Bilişim