Yalova Gazetesi’nin “Kaldırım Muhabirleri” Yalova sokaklarına inerek Yalova’da yaşayan farklı toplumsal gruplarla bir araya gelmeye devam ediyor. Muhabirlerimiz son olarak Yalova’nın nabzının attığı en önemli bölgelerden biri olan Merkez Pazar Yeri’ne gitti ve pazar tezgahlarındaki son durumu gördü. 

Muhabirlerimiz daha sonra Pazar esnaflarıyla görüşme gerçekleştirdi. Esnaflara yaz meyve ve sebzelerinin satışının devam edip etmediği, kış meyvelerindeki son güncel fiyatlar, vatandaşların şikayetleri ve düzeltilmesini istedikleri problemlerin olup olmadığı sorularını sorduk ve hayat pahalılığının pazarlara olan etkilerini masaya yatırdık. 

Kaldırım Muhabirleri serimiz sizlerle her hafta farklı konularıyla birlikte olmaya devam edecek. Bizi takipte kalmayı unutmayın. 

Kaldırım Muhabirleri; Yalovalılar Kent Lokantaları İstiyor Mu? Kaldırım Muhabirleri; Yalovalılar Kent Lokantaları İstiyor Mu?

Kaldırım Muhabirleri; Vatandaşlar Pazardaki Fiyatlardan Memnun Mu? Kaldırım Muhabirleri; Vatandaşlar Pazardaki Fiyatlardan Memnun Mu?

Muhabir/Göktuğ Doğukan Yüksel
Kameraman/Rümeysa Şahin-Arda Kızıltan

Editör: Arda Yavuz