Trendyol Süper Lig’de 17. Hafta karşılaşmaları sonucu iki ezeli rakip olan Fenerbahçe ve Galatasaray 44 puan toplayarak 1 ve 2. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz Pazar günü karşı karşıya gelen ve şampiyonluk mücadelesi veren 2 takım, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi ve 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından 2 kulüp taraftarları arasında sosyal medya üzerinden tartışmalar yaşandı ve ülke futbol gündemi yeniden hakem tartışmalarıyla alevlendi.

Geçtiğimiz hafta yenişemeyen 2 ezeli rakip bu kez Suudi Arabistan’ın Başkenti Riyad’da Süper Kupa Finali’nde karşı karşıya gelecek. Kazanan 2023 yılının Süper Kupa sahibi olacak.

Kaldırım Muhabirleri: Balıkta Son Durum Kaldırım Muhabirleri: Balıkta Son Durum

Yalova Gazetesi’nin en ilgi çekici serilerinden olan “Kaldırım Muhabirleri” bu kez de Süper Kupa Finali’ni ele aldı. Muhabirlerimiz Yalova Merkezi’ne indi ve vatandaşlara maç hakkındaki düşüncelerini sordu. Vatandaşlarımız duygu ve düşüncelerini serbestçe mikrofonlarımıza anlattı.

Kaldırım Muhabirleri her hafta farklı konularıyla sizlerle birlikte olmaya devam edecek. Bizi takipte kalmayı unutmayın.

Muhabir/Göktuğ Doğukan Yüksel

Kameraman/Arda Kızıltan

Editör: Arda Yavuz